Pentru o tava mare: Calim 3,4 cepe+3/4 ceasca orez+2 linguri bulion.Dupa ce s-a racit acest amestec se aduga piper,vegeta si sare dupa gust.Apoi se adauga carnea tocata(1,5 kg),1 ou ca sa se lege compozitia,1/2 legatura patrunjel.Dupa ce se umple ardeii se calesc un pic.In tava se pune apa trei sferturi,1 lingura bulion, un pic de ulei din care s-au calit ardeii si 1/2 legatura de patrunjel.Se baga la cuptor pana se rumenesc un pic deasupra. Se servesc cu iaurt sau smantana.Pofta buna!
Retete culinare usoare,delicioase la indemana oricui si multe alte lucruri interesante.Un blog pentru intreaga familie!In speranta ca acest blog va ajunge la sufletele voastre...Va mai astept!
Retete de la voi!!!
Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!
1 apr. 2008
Ardei umpluti
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
geniala reteta... sau nu.. delicioasa.. multumesc
Raluca sunt chiar super buni acesti ardei.Reteta am imprumutat-o de la mama mea tocmai din acest motiv..Pup!
Trimiteți un comentariu