Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

15 sept. 2008

Vinete prajite cu mujdei de usturoi

Am curatat o vanata mare;am taiat-o felii subtiri si am presarat sare .Am lasat feliile presarate cu sare 30 minute,iar zeama care si-au lasat-o am aruncat-o.Intre timp am facut un mujdei de usturoi,am prajit feliile de vinete in ulei incins si imediat ce le-am scos din tigaie am pus mujdeiul.Sunt o minunatie..Pofta buna!

6 comentarii:

Mona spunea...

vinete cu usturoi..o bunatate !!
..bravo, arata f bine .

..eu le mai fac si pe grill..taiate felii subtiri presarate cu sare apoi sterse cu sevetele absorbante, apoi puse pe grill...

pupici :)

Unknown spunea...

Si mie imi place foarte mult aceasta reteta si abia am descoperit-o cand am mancat saptamana trecuta la mamaia mea;o sa incerc si varianta pe grill dar deja sunt sigura ca sunt f bune...pupic!!!

Agenda di Nico spunea...

Buna Alexandra! Trebuie sa le incerc si eu vinetele astea, imi plac mult,mai ales ca sunt cu usturoi. Eu le fac tot prajite, date prin faina si ou, dupa ce se scurg de grasime, lipesc feliile cate doua cu branza feliata. Ies ca niste sandisuri de vinete.
O sa mai revin pe la tine ,imi place :)
O zi buna si pe curand!
Nicoleta

Unknown spunea...

Buna Nicoleta..Imi pare bine ca m-ai vizitat si mie imi place blogul tau..esti deja in lista mea de bloguri preferate.O sa incerc si reteta ta de vinete...eu am mancat doar vinetele date prin faina si ou dar nu am incercat si cu branza.:D Pupic!!

Edith spunea...

Am salivat instantaneu la vinetele tale, draga Alexandra! Sunt minunate facute asa, daca nu ar "manca" atat de mult ulei ce bine ar fi... Le-as face mai des.

Unknown spunea...

Aceasi parere am si eu...si cand ma gandesc ca am descoperit aceasta reteta aproximativ acum o luna...nu mai mancasem decat vinetele cu ceapa si ulei(cele traditionale).

Prieteni...:))