Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

2 apr. 2008

Pui Shang Hai

Avem nevoie de :piept de pui dezosat sau pulpe dezosate.Se taie carnea felii subtiri si se bate ca la snitele.Apoi se taie fasii de grosimea unui deget. Se prepara o compozitie din:2 oua,1 lingurita mustar,faina,boia de ardei dulce,vegeta,putin piper si apa minerala.Crema trebuie sa fie ca cea de clatite dar un pic mai groasa.Apoi se dau fasiile de carne prin compozitie si se prajesc.!!! P.S:Cand se bate carnea,ca sa nu sara se pune deasupra folie de plastic. Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

asta e pui pane!da facut cu pep!eu nul fac asa ca nu e asa bun!ci separat,fainaou,seminte susan!Am ramas stupefiata de torturile minunate pe care leai facut tu!felicitari!ce ocupatie ai?cofetar?cu studii superioare!cred ca da!bravo!

Unknown spunea...

Buna Mariana,poate ca nu este originalul pui shang hai pe care il comandam la restaurantele chinezesti dar aceasta combinatie mie si familiei mele ne place foarte mult..te pupic si te mai astept!!! :))

Prieteni...:))