Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

20 apr. 2008

Bomboane Rafaelo

"Imi este tare somn dar eu vreau sa o ajut pe mami!"

Am gasit reteta de Rafaelo pe blogul lui Teo si cum imi plac foarte mult aceste bomboane,am incercat-o...este o reteta reusita si se apropie de gustul renumitelor bomboane.Sa incepem.. Avem nevoie de:

-1 pachet de unt(am folosit President Light 40% grasime,pentru ca este bun la gust si nu este nici gras) -200 gr nuca de cococs rasa(o punga)

- lapte praf 200 gr -1/4 cana zahar pudra cu aroma de vanilie sau zahar pudra normal si punem in el 2 pliculete de zahar vanilat -2 foi de napolitane maruntite foarte bine -alune de padure sau migdale Cum preparam:

Amestecam cu mixerul untul cu zaharul pana se face o crema.Apoi adugam laptele praf,foile de napolitane macinate,nuca de cocos (dar avem grija sa mai pastram putina pentru ca la sfarsit bomboanele le dam prin nuca de cocos).Dupa ce am amestecat bine toate ingredientele...luam putina crema si in mijoc punem o aluna sau migdala. Facem bilute pe care la sfarsit le dam prin nuca de cocos.Eu si cu fetita mea am facut bomboanele cu alune de padure jumatate si cealalta jumatate cu migdale. Sunt delicioase si foarte simplu de facut!Pofta buna!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunt super bomboanele, le-am facut si eu dupa reteta de la Edith.

Prieteni...:))