Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

9 ian. 2009

Paine Rustica obtinuta la aparatul de facut paine

Aceasta painita este facuta la masina de paine,la programul 4-paine taraneasca si am gasit-o pe pachetul de premix. Ingrediente:
-500 g premix de la Experta(contine:faina dietetica de grau,faina alba de grau,faina secara,seminte dovleac,seminte in,fulgi de soia,sare,faina de malt) -270 ml apa calduta
-10 g drojdie uscata

8 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

interesant. si nevasta-mea vrea sa cumpere un aparat de paine. vad ca arata bine produsul finit.

Unknown spunea...

Draga Dan sa stii ca eu sunt foarte multumita ..de cand am cumparat-o am folosit-o in continu.Si am facut si blatul pentru pizza;a iesit superrr!!!:)

Sabina spunea...

Buna, Alexandra!
Poti sa mi dai mai multe detalii despre masina de paine. Pregateste paine de la A la Z?

Unknown spunea...

Cand cumperi masina de paine in cartea de instructiuni sunt mai multe retete de paine.Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele exact ca in reteta (daca gresesti cantitatile exista riscul sa nu iasa-mie mi s-a intamplat),apoi alegi programul dorit si masinuta amesteca aluatul,il creste si coace painica.Pe langa programele de paine(taraneasca,frantuzeasca,simpla, mai exista si program numai pentru prepararea aluatului cat si program numai pentru copt.Pup!

Sabina spunea...

Multumesc, Alexandra pentru lamuriri. Mie imi place mult sa ma "joc" cu aluatul.Insa ma gandesc ca aparatul asta ar fi util cand nu am timp de jucat.

Anonim spunea...

Va recomand calduros faina " SlabestiMancand", cu indice glicemic mic, care se poate asocia cu orice, atat pentru paine, cat si pentru patiserie.
Iese si la masina de paine o bunatate, este super sanatoasa(are un aport mare de fibre) si te mai ajuta sa si slabesti. Prajiturile sunt excelente. Eu folosesc de vreo cateva luni si deja toata familia este adepta noului mod de nutritie.
Eu comand online de pe site: www.slabestimancand.ro

Unknown spunea...

Draga Sif imi pare bine ca mi-ai spus de aceasta faina..chiar o sa ma uit prin magazine dupa acest tip care nu ingrasa...cu toate ca cura mea nu a dat roade.Bineinteles din cauza mea pentru ca nu am mai putut sa ma abtin ..:((

Anonim spunea...

Alexandra, inca nu gasim faina in magazine. Daca esti interesata totusi de aceasta si de multe date interesante despre cum sa traiesti sanatos, gustos si sa nu te ingrasi, iti recomand: www.slabestimancad.ro. Eu de aici comand faina(recunosc, eu nu am avut si nu am probleme cu greutatea(nu exclud insa aceasta varianta, datorita ritmului de viata si automat alimentatiei nerationale), insa sunt niste recomandari extraordinare acolo si chiar avizate(date de un medic);m-am aplecat insa spre aceasta varianta mai mult datorita fetitei mele, careia vreau(atat timp cat pot avea un oarecare "control" alimentar) sa-i imprim niste directii sanatoase in acest sens)

Prieteni...:))