Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

21 dec. 2008

Serbare la gradi

Lizu la gradi..:)) Biencuta Craciunita

14 comentarii:

Agenda di Nico spunea...

Sa-ti traiasca ,tare dulce este!

Un Craciun fericit, multa sanatate si numai bine in noul an !
LA MULTI ANI!
te pup

Anonim spunea...

Alexandra, iti urez sa ai parte de un Craciun fericit si de un An Nou plin de bucurii si impliniri alaturi de familie si de toti cei dragi tie!! Te pup!! :)

Unknown spunea...

Nicoleta si Iulia si eu va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi voua si numai impliniri si sanatate in noul an.Va pup :)!

Sorin spunea...

Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani!!!

Maya spunea...

Sarbatori fericite,sanatate,si un an nou plin de realizari!!!

Unknown spunea...

Draga Sorina iti multumesc mult pentru aceasta urare minunata si eu iti doresc sa ai parte de un Craciun Fericit,plin cu bunatati si un an nou ca in povesti!Te pupic si la multi ani!!

Lory spunea...

Alexandra iti doresc sa ai un Craciun fericit! si un An Nou plin de bucurii si impliniri
La multi ani!!

Unknown spunea...

Maya si Lory,va multumesc pentru urari si va doresc sa aveti parte de un Craciun Fericit,sanatate si noul an sa va aduca tot ce va doriti.Va pupic!

Paradis spunea...

Fetite frumoase si foarte dulci.Sa va creasca mari si mumoase.Iti doresc sarbatori fericite,si un an nou cu multe realizari!
Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: "Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.
Isaia 9:6

Unknown spunea...

Paradis si eu iti doresc un Craciun Fericit si Noul An sa vina numai cu bucurii si impliniri!Te pupic!!!:))

Unknown spunea...

Craciun fericit si multe impliniri in familie!

Irina spunea...

Frumos copil! Ca si mama de altfel! Sa iti traiasca!

Unknown spunea...

Draga Irina multumesc pentru cuvintele tale..sa stii ca si cea mica din bratele lui Mosu tot fetita mea este!Te pupic!!!:)

Gabojsza spunea...

Ce dulceata de fetita!:-)))

Prieteni...:))