-3 oua
-3/4 cana zahar
- un pachet unt (200 g)
-3/4 cana faina
-ciocolata 240 g ( eu nu am cantarit-o am pus dupa ochi)
-1 sticluta esenta de rom
Modul de preparare:
La aceasta reteta am folosit ciocolata care mi-a ramas de la Paste..oua,iepurasi..etc
Untul moale se amesteca cu zaharul.Topim ciocolata la cuptorul cu microunde apoi amestecam cu untul si zaharul pana se incorporeaza.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu compozitia din unt,zahar si ciocolata.Albusurile le batem spuma,apoi le punem peste compozitie.Adaugam faina si esenta de rom.Amestecam bine,punem compozitia in forme si le dam la cuptor aprox 40 min la foc potrivit.Le incercam cu o scobitoare sa vedem daca briosele sunt coapte.
La aceasta reteta putem pune si nuca in compozitie.
Pofta buna!
Un comentariu:
Imi pare bine ca ti-au placut!
Irina
Trimiteți un comentariu