Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

17 aug. 2008

Premii

Toate aceste premii le-am primit de la Iulia - Gourmandine si ii multumesc foarte mult pentru surpriza facuta!!! Te pupic!!!! Instructiuniile si descrierile premilor le-am copiat de pe blogul Iuliei :) Premiul Mika Acest premiu l-am mai primit si de la Dana careia ii multumesc foarte mult pentru premiu!!! Premio Brillante webmws-award 2008 Este un premiu dedicat blogurilor si site-urilor care stralucesc prin tema care o expun cat si prin design. Acestea sunt regulile: - Cand se primeste premiul, trebuie scris un post, cu poza premiului si scrieti numele persoanei si link catre blogul de la care ati primit premiul - Alegeti un minim de 7 bloguri ( mai multe sau mai putine), scrieti numele si link catre acel blog- Anuntati ca a-ti dat premiul “Brillante webloglive” Best Food Blog Excellente Blogs Nice Matters Award Nice Matters Award “This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feelings and inspiration. Also for those who are a positive influence on our blogging world. Once you’ve been awarded please pass on to seven others whom you feel are deserving of this award”.Acest premiu este pentru acei bloggeri care sunt oameni draguti, buni prieteni de blog, care ii inspira pe altii si ii fac sa se simta bine. Este pentru aceia care au o influenta pozitiva in lumea blogurilor. Odata ce ati fost numit, daruiti-l mai departe altor sapte persoane care simtiti ca merita. Premiul MEME Trebuie sa introducem banner-ul Trebuie sa scriem link-ul blog-ului care ne-a trimis premiul. Trebuie sa link-am alte 6 blog-uri (pot fi si mai putine..ramane la alegerea voastra ) care merita acest premiu, daca este posibil sa explicam motivul. Un blog ,poate primi acest premiu de mai multe ori. Cine primeste premiul, trebuie sa-si afiseze banner-ul ( ce reprezinta o cupa) pe prima pagina, ca sa-l poata vedea toti vizitatorii. Premio A la Luz Interior Premiu dedicat persoanelor generoase, spontane, prieteni de prieteni. Nominalizati circa 7 persoane, puneti linkul blogului: pare usor de realizat… dar nu-i usor de mentinut aprinsa “Lumina Interiora”, sa o cultivi pe zi ce trece, fara sa se stinga…. Dedic si eu la randul meu aceste premii urmatoarelor fete ale caror bloguri ma incanta ori de cate ori le vizitez: Albinuzza Amalia Cristina-k Edith Ginette Irina Leila si Lory Maya Mihaela Paradis Sella

10 comentarii:

Maya spunea...

Wowwww,merci pentru premii!
Cînd am vazut poza ta,am crezut ca esti o veche prietena de-a mea din Arizona..îi semeni perfect!!!

Unknown spunea...

Pentru putin..le meriti din plin ai un blog superrr!!! :)

Ginette spunea...

Multumesc Alexandra, esti o scumpa. Te pup ! :-)

Irina spunea...

Multumesc MULT inca o data !!!

mihaela spunea...

alexandra esti o draguta.iti multumesc pentru premii.

o saptamana minuanata!

Edith spunea...

7 premii, Alexandra?!? Da' ce-am facut sa merit atatea? :P Nici la scoala nu cred ca am luat atatea! Te pup si iti multumesc muuuult!

Unknown spunea...

Draga Edith..este adevarat ce ai spus si este valabil si pentru mine. Dar este frumos nu..?!!? Pup!

CristinaK spunea...

Multumesc pentru premii, Alexandra! A fost o adevarata surpriza pentru mine!

Unknown spunea...

Multumesc din suflet pentru aceste premii!esti o scumpa ,te pupic

Amalia spunea...

Multumesc pentru premii, sincer nu ma asteptam esti tare draguta . Pupici si astept retete!

Prieteni...:))