![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-cANDpDqlPNinhwbCjda9fIIrYZPWCKRpMiqGKIytji3DLCQgSdt0wUF1BIK_ltgW23AoAc6-CI9c697JWW73qkybL7ZpHMXU1lQ7wFKNpR8uaSuOHYPZHoXLIMJzHt7Yrpwm1C6LEeZJ/s400/DSC03924.jpg)
Se topeste ciocolata la cuptorul cu microunde si se pune intr-o punga taiata foarte putin la un colt.Pe o fartie de copt se fac diferite forme cu ciocolata topita apoi se lasa sa se raceasca sau se da la congelator 1 minut.
Daca nu aveti hartie pentru copt o inlocuim cu o coala de hartie normala unsa cu unt.Se poate folosi ciocolata alba cat si cea neagra.
2 comentarii:
am nevoie de orice sfat intr-ale cofetariei. incep curand o afacere in domeniu si nu am decat pasiunea ptr dulciuri.multumesc ptr micile trucuri de ornat pupici,,, adriana
Multa bafta Adriana!!!Iti tin pumnii sa-ti mearga afacerea!Daca ai cumva vre-o intrebare si stiu sa iti raspund..o fac cu mare placere.Te pupic!:)
Trimiteți un comentariu