Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

12 mai 2008

Ornamente din ciocolata pentru torturi si prajituri

Se topeste ciocolata la cuptorul cu microunde si se pune intr-o punga taiata foarte putin la un colt.Pe o fartie de copt se fac diferite forme cu ciocolata topita apoi se lasa sa se raceasca sau se da la congelator 1 minut.
Daca nu aveti hartie pentru copt o inlocuim cu o coala de hartie normala unsa cu unt.Se poate folosi ciocolata alba cat si cea neagra.

2 comentarii:

Anonim spunea...

am nevoie de orice sfat intr-ale cofetariei. incep curand o afacere in domeniu si nu am decat pasiunea ptr dulciuri.multumesc ptr micile trucuri de ornat pupici,,, adriana

Unknown spunea...

Multa bafta Adriana!!!Iti tin pumnii sa-ti mearga afacerea!Daca ai cumva vre-o intrebare si stiu sa iti raspund..o fac cu mare placere.Te pupic!:)

Prieteni...:))