Avem nevoie de:
-un pachet de pipote de pui (1 kg)
-1 morcov mare
-3-4 cepe
-1 capatana de usturoi
-4,5 cartofi noi (depinde de cantitatea de mancare pe care vrem s-o facem).
-2,3 linguri de bulion concentrat
-2 lingurite vegeta
-1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Calim ceapa pana devine lucioasa si apoi punem la calit morcovul taiat feliute subiri,usturoiul si pipotele.Punem 2 cani de apa si lasam sa fiarba cu capac pana se inmoaie pipotele.Trebuie sa avem grija sa nu scada apa prea mult si sa se lipeasca.Apoi adaugam cartofii taiati cubulete si 2 lingurite de vegeta.(Apa trebuie sa fie la nivelul mancarii).Cand sunt fierti cartofii se adauga bulionul.Mai lasam 5 min la fiert pe aragaz si bagam mancarica la cuptor 15 min.La sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu