Ingrediente:
-1 dovlecel mai mare (lung dar nu foarte gros)
-1 borcanel smantana -150 g
-50-75 g parmezan ras
-2 oua
-sare,piper
Modul de preparare:
Se prajesc repede dovleceii in putin ulei,se scot si se lasa la racit.Intr-un castron se bat ouale,se adauga smantana ,sare,piper dupa gust si 3/4 din cantitatea de parmezan.Se ia o forma de 12 briose,se unge cu unt,se pune cate o felie de dovlecel in fiecare forma si se adauga compozitia din oua si samntana.Se presara deasupra restul de parmezan si se da la cuptor pana se rumenesc!
Pofta buna!
Un comentariu:
dovleceii sunt preferatii mei..asa ca mi-ai facut pofta de ei.. trebuie sa merg la cumparaturi ca nu mai am in frigider nici unul...pupice :)
ps. ce-ti mai fac printesele ??...pupice multe si pentru ele :)
Trimiteți un comentariu