Aceasta nu este reteta originala ...am improvizat cu ce am avut prin frigider si au iesit ffff bune.
Ingrediente:
-400 g spaghete
-1 ceapa micuta
-kaiser taiat in patratele sau bacon
-mult cascaval ras
-5 cubulete branza topita
-1 1/2 cana lapte(punem smantana daca avem )
-parmezan
-cimbru
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele 8 min.In acest timp calim ceapa cu kaiser sau bacon.Dupa ce s-au rumenit adaugam laptele si cimbrul,branza topita si amestecam pana se incorporeaza.Amestecam tot timpul ca sa nu se lipeasca la foc fff mic.La sfarsit adaugam cascavalul ras si amestecam.(gustam din sos sa vedem daca este nevoie de sare)
Dupa ce au fiert spaghetele se clatesc cu apa rece,apoi le calim in putin unt si adaugam peste ele sosul.Amestecam bine,mai lasam pe aragaz 1-2 min.Le servim calde cu parmezan ras pe deasupra. ....Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu