Retete de la voi!!!

Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email retetedelicioase@yahoo.com . Eu o voi posta pe acest blog specificand prenumele si orasul persoanei care a trimis-o. Astept cu interes email-urile voastre!

12 ian. 2009

Exemplu de dieta!

Am primit acest email de la dna.Popa Gabi-Dej.Multumesc tare mult pentru ca ne-ati impartasit acesta experienta reusita!!! Pe mine personal m-a imbarbatat foarte mult aceasta povestioara si am decis (cu aprobarea dnei.Gabi bineinteles) sa postez acest email in speranta ca va incuraja multe femei si de ce nu chiar si barbati,care isi doresc sa slabeaca.
"Buna, am gasit adresa de email si sugestia ta cu aceasta dieta, si vreau sa impartasesc cu tine cateva idei. In urma cu un an aveam o greutate de 76kg, la o inaltime de 1.60m. Foarte mult dupa parerea mea si nu numai, ci si a specialistilor. Am mai tinut diete dar reveneam rapid la greutatea initiala. M-a ambitionat foarte mult sotul meu, care-i ca tras prin inel, si m-am hotarat sa incep o noua dieta, adica un nou mod de viata. L:a inceput am cumparat o banda de alergare electrica, un aparat de abdomene, iar bicicleta medicinala aveam. Si asa am inceput : Nu aveam un regim alimentar exact, dar aveam reguli care ma straduiam sa le respect. Aveam mare grija zilnic, ce mancam, cat mancam, la ce ora mancam, ore exacte de masa, cantitatea de mancare sa fie redusa la jumate (in farfurie mica), miscare cat de des aveam timp fiind si la seviciu. Evitam prajelile, grasimile, dulciurile, am renuntat la cafea si sucuri. Faceam miscare pe banda sau diferite exercitii impreuna cu sotul meu, tot la doua zile, aproximativ, depinde si cum aveam chef. Si uite asa am inceput sa dau jos 3-4-6-10-16 kg. Nu imi venea sa cred ca se poate. Ziceam ca asa imi este felul meu si nu se poate slabi. Dar m-am convins ca se poate cu multa vointa si ambitie. In functie de cum traiesti asa esti. Ce bagi in gura aia te ingrasa.Trebuie sa devii ordonat, putin sever si corect cu tine insati. Asa apar rezultatele, tinindu-ti corpul putin la respect. Ca un copil, cand ii dai de toate ti se urca in cap, asa si corpul trebuie sa stie ca are de respectat anumite reguli pentru binele lui. Incearca si tu aceasta varianta care o poti adapta dupa organismul tau si vei vedea ca rezultatele o sa apara. Acuma dupa un an am aceasi greutate de 60-61 kg (de la 76kg) si ma mentin, dar a devenit un mod de viata pt. mine. Iti doresc mult succes !"
Va doresc succes si voua dragi vizitatori ai acestui blog care si-au propus acest lucru!!!

3 comentarii:

Mona spunea...

LA MULTI ANI !!..iti doresc un an cat mai imbelsugat, sanatate,si multe clipe frumoase alaturi de cei dragi.

cand ai timp, treci pe la mine sa-ti ridici cateva premii, pe care ti le-am acordat..te pup :)

Unknown spunea...

Draga Mona iti multumesc din suflet pentru urare si pentru tine noul an care a si venit sa fie cu sanate,fericire si implinirea tuturor sperantelor!Iti multumesc si pentru premii!!! Te pupic!:))

Ela spunea...

Doamna are dreptate! Nu exista nu se poate ci doar lipsa de vointa!
Felicitari pentru blog!
Ela

Prieteni...:))